魁网考试资讯网

2011托福考试辅导greater by far than

来源:: 魁网考试培训网 时间:2011-03-21 13:27
2011托福考试辅导greater by far than At the time of Columbus voyages, Native Americans used an astounding diversity of languages, ________ the diversity used by Europeans. A. the greatest by far B. by far than greater C. by far the greatest

2011托福考试辅导greater by far than

At the time of Columbus’ voyages, Native Americans used an astounding diversity of languages, ________ the diversity used by Europeans.
A. the greatest by far
B. by far than greater
C. by far the greatest
D. greater by far than

答案:D
分析:有than就要找到比较级,A,C语义不通;B语序混乱。
参考译文:哥伦布航海时代,美洲土著居民使用着令人惊异的各种语言,远远超过了欧洲人使用的种类。

62. During the Harlem Renaissance of the 1920’s, much African American writers, artists, and musicians came to Harlem in New York City, creating a cultural center there.

答案:A muchàmany
分析:.可数不可数名词修饰词的误用。
参考译文:1920的Harlem黑人社区复兴活动中,很多美国黑人作家、艺术家和音乐家来到了纽约市Harlem,把那里建设成了一个文化中心。

63. In Concord, Massachusetts, there is a museum commemorating the life of Louisa May Alcott, the author the nineteenth-century novel Little Women.

答案:C author the à author of the
分析:缺定冠词。
参考译文:马萨诸赛州的Concord有一个纪念19世纪小说《小女人》的作者Louisa May Alcott生平的博物馆。

64. Lactose, a sugar present in milk, is one of simple sugars used in food preparations for infants.

答案:C of simpleàof the simple.
分析: 从后面的sugars可以看出,sugar代表“某一类糖”的时候是可数名词;present这里做形容词“存在的”,前面省略了which is;one of…..结构后面应该接特指的范围,必须加the,所以C错。
参考译文:乳糖,是在牛奶中出现的一种糖,在给婴儿准备的食物中用的一种简单糖类。

65. Jackson, Michigan, a city who was settled in 1829, was named for Andrew Jackson, the seventh President of the United States.

答案:B。whoàwhich
分析:定语从句连词的误用。
参考译文:密西根首府Jackson,于1829年定址,是以美国第七届总统Andrew Jackson的名字命名的。

66. Boulder, Colorado, is only city in the United States that derives its water supply from a glacier.

答案:A。is onlyà is the only
分析:定冠词使用。
参考译文:科罗拉多州的Boulder是美国唯一的从一处冰川获得供水的城市。

67. Construction of first skyscraper began in Chicago in 1883 with the ten-story Home Insurance Building.

答案:B。of firstàof the first
分析:定冠词的使用。最高级前加the
参考译文:最早的高楼建筑1883年出现在芝加哥,是一幢10层的家庭保险大楼。

68. The Mississippi riverboat, which evolved from simpler steamship of the early 1800’s, became the dominant form of passenger transport on the Mississippi River.

答案: steamshipàsteamships
分析:单数可数名词不能单独出现。需要注意的是,transport这里作名词,有“运输工具”的意思
参考译文:密西西比河船,在1800从简单的汽船演变过来,成为密西西比河上重要的旅客交通形式。

69. Modern stringed instruments comprise both instruments of ancient origin, such as the harp, and the developed recently family of bowed instruments that includes the violin.

答案:D。developed recentlyàrecently developed
分析:词序颠倒。
参考译文:现代弦乐乐器不仅包含有源于古代的乐器,如竖琴,也有最近发展的包括小提琴的弓形乐器。

70. Stars provided early astronomer with a reference system for measuring the motions of planets, the Moon, and the Sun.

答案:Aàastronomers
分析及考点:可数名词单数单独出现,一般都错。
参考译文:天上的星星给早期天文学家提供了一个参照系统来测量行星、月亮和太阳的移动

查看更多托福考试培训课程
------分隔线----------------------------
栏目列表
推荐内容
  • 9至12月托福口语机经汇总

    9至12月托福口语机经汇总 Task 1 10. 8 你远在他乡时最想念的是什么? 10.15 说说你的...

  • TWE185篇写作题库

    TWE185篇写作题库 Category Index 1. People attend college or university for many ...

  • 2011年托福考试培训

    2011年托福考试培训托福课程名称 托福强化口语班 托福强化阅读班 托福强化听力班 托福...